Bij deze jonge club in de gemeente Lanaken kunnen we binnen Eurofit Lanaken in een geheel eigen dojo onze Budovormen (Jiu-jitsu, Judo, Aikido, Karate en Braziliaans Jiu-jitsu) beoefenen. Om meteen een misverstand uit de wereld te helpen; Budo is de verzamelnaam van de Japanse krijgskunsten. Het logo symboliseert de opkomende zon in het oosten, de Tori (de poort) naar de Japanse Krijgskunsten en de 2 Katana's de 2 persoonlijke wapens van de Samoerai. De Samoerai moest vroeger de keizer beschermen en werd geacht zich te bekwamen en deze op hoog peil te houden van de Budovormen. Dus zie deze Tori als de doorgang naar Budo. Zie deze dan ook als uitnodiging om te komen en leren ervaren wat Budo is bij Budo Sport Rekem - Neerharen.

Bij onze Budo Club maar ook bij het sportcentrum draait alles om respect en discipline!!

We hebben een samenwerking met Eurofit zodat ouders/verzorgers rustig onder het genot van een lekker kop koffie of thee in de ontmoetingsruimte op hun kroost kunnen wachten. Zij kunnen via een live camera verbinding de vorderingen van de jeugd volgen. Maar ze kunnen ook voor een gereduceerde prijs bij Eurofit ook iets aan hun eigen kracht en conditie werken terwijl de jeugd aan Budo doet.

Zoals reeds eerder gezegd zijn we een gezellige/familiale budo club waarbij PLEZIER op de eerste plaats staat om de budosporten te bedrijven. We zullen op velerlei wijze stimuleren om de jeugd aan wedstrijden en competitie's te laten deelnemen maar dit is echter geen verplichting. Er kan wel gesteld worden dat budoka's die wel aan wedstrijden doen zich hun spelletje veel sneller eigen maken. Als je je lid maakt van onze mooie Budo Sport Club ben je automatisch verzekerd bij alle activiteiten die door ons georganiseerd worden. Maar je zult wel lid moeten worden van de Judo Bond Nederland (JBN). Via deze link kun je je aanmelden: https://www.jbn.nl/mijn/aanmelden/

Voordelen lidmaatschap JBN
Het lidmaatschap van de JBN is een individueel lidmaatschap. Er zijn veel zaken die door de JBN voor leden worden geregeld:
JBN wedstrijden
organisatie van landelijke evenementen, wedstrijden en toernooien

JBN gradaties
behaalde banden worden geregistreerd en erkend met een officieel diploma

JBN Magazine
ieder kwartaal het digitale magazine van de JBN

JBN leraren
gediplomeerde en gecertificeerde docenten op de mat

JBN paspoort
een eigen document om je resultaten in bij te houden